Newest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Waarom verdienen vrouwen minder dan mannen in het voetbal?” video below:


Steeds meer meisjes voetballen en de Oranjevrouwen zijn in de afgelopen jaren een stuk populairder geworden. Toch zijn er nog grote verschillen tussen mannen en vrouwen op het veld. Bijvoorbeeld in hoeveel ze verdienen. In de video hoor je er meer over.
#jeugdjournaal #oranjevrouwen #voetbal

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.