Latest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Anne-Marie over karate, Ed Sheeran en zelfvertrouwen” video below:


Anne-Marie heeft miljarden streams met hits als Rockabye, Friends en 2002. Ze werkte samen met Ed Sheeran en was ooit wereldkampioen karate. Verslaggever Milou liet jullie vragen horen aan de popster. #annemarie #kindervragen #jeugdjournaal

Het kanaal van Anne-Marie:

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.