Latest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Hoe is het nu met de broers die een halve meter haar afknipten?” video below:


Deze zomer gaan we langs bij kinderen die eerder in het Jeugdjournaal te zien waren. Vandaag zijn we bij de broers Fedde-Corné en Renze-Marijn. Zij knipten vorig jaar een halve meter van hun haar af om er pruiken van te maken voor zieke kinderen. Vandaag brengen ze hun lokken naar een stichting die de pruiken gaat maken. #haar #doneren #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.