Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Magneetvissers vinden bom die bijna meteen ontploft” video below:


Magneetvissers in Zuid-Limburg hebben een explosief uit het water gehaald en dat ging niet helemaal goed. Het ding begon te roken, zodra het uit het water kwam. Uiteindelijk ontplofte de bom zelfs. #magneetvissen #bom #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal? Je…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.