Newest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Dolfijn blijft in de buurt van Lieve” video below:


Er zwemt al een paar dagen een dolfijn mee met een schip. Sinds zaterdag is het in de haven van Amsterdam aangekomen bij de fabriek van de vader van Lieve. En het dier blijft graag bij haar in de buurt (ook tijdens ons interview). #dolfijn #amsterdam #jeugdjournaal

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.