Newest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Hockeysters beantwoorden jullie vragen” video below:


Het Nederlandse dameshockeyteam werd twee weken geleden in Spanje wereldkampioen! In een spannende finale versloegen ze aartsrivaal Argentinië met 3-1 en gingen ze met een gigantische beker naar huis. Lucas ging langs met jullie vragen. #jeugdjournaal #hockeyvrouwen #interview

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.