Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Kinderen Peter R. de Vries in emotioneel betoog: ‘Moord kostte niet alleen zijn leven’” video below:


Royce en Kelly de Vries, de kinderen van Peter R. de Vries, hebben in de rechtbank hun nabestaandenverklaring afgelegd. Dat gebeurde in de zaak tegen de mannen die verdacht worden van de moord op hun vader. “Jullie kinderen zullen moeten opgroeien zonder vader. Ze zullen blijvend geconfronteerd worden met wat jullie hebben gedaan en zullen de rest van hun leven moeten vechten om los te komen…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.