Newest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Nederlandse Oliver (18) met miljardair Jeff Bezos de ruimte in geweest” video below:


Een bijzondere dag voor Oliver uit het dorp Oisterwijk in Noord-Brabant. Hij is 18 jaar en is vandaag met een raket naar de ruimte gegaan. Daarmee is ‘ie de jongste astronaut ooit! Achteraf zegt Oliver dat het “een life-changing ervaring” was. “Elke seconde van deze vlucht was onbeschrijfelijk intens. De blik op de aarde vanuit de ruimte is onvergetelijk.”

Wie graag mee wilde met de vlucht,…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.