Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Spannende wedstrijd met jonge trampoline-talenten” video below:


Salto’s, flikflaks en hoge sprongen: in Aalsmeer was dat zaterdag allemaal te zien tijdens de Flower Cup. Dat is een wedstrijd voor de beste trampolinespringers van Nederland. #trampoline #talenten #flowercup

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal? Je kunt ons ook vinden…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.