Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Kamikazedrones en HIMARS: dit zijn de nieuwe 'superwapens' van Oekraïne” video below:


In de strijd tegen Rusland krijgt Oekraïne steeds zwaardere wapens in handen. Vanuit de VS zijn er nu speciale raketten en drones geleverd en die hebben flinke impact. ”De Russische wil om te vechten wordt door deze wapens verminderd.”

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#wapens #oekraïne #drones

Volg het laatste nieuws op onze…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.