Newest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Nederland smerigste jongetje van de klimaatklas: 'Maar inhaalslag wordt gemaakt'” video below:


Het is een cruciaal moment in de aanpak van klimaatverandering: de klimaattop in Glasgow die dit weekend begint. Alle landen moeten maatregelen nemen om de CO2-uitstoot drastisch te verminderen. Nederland staat er niet best voor. Verslaggever Bart Reijnen legt uit hoe dit zit…(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.