Latest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Niet eerder vertoonde beelden: Trump weigert verlies toe te geven in speech” video below:


Donald Trump weigerde een dag na de bestorming van het Capitool toe te geven dat hij de verkiezingen verloren had. “Ik wil niet zeggen: de verkiezingen zijn voorbij.” De beelden werden getoond tijdens een hoorzitting over de bestorming van het Capitool.
#trump #verkiezingen #verenigdestaten

Meer video’s zien? Download onze app: ..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.