Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Zes agenten neergeschoten bij inval drugsverdachte in Philadelphia – RTL NIEUWS” video below:


In het Amerikaanse Philadelphia zijn zes agenten gewond geraakt toen een man het vuur op hen opende tijdens een huiszoeking. De politie was in het huis op zoek naar drugs. De verdachte verschanste zich urenlang in zijn huis. Twee agenten en drie bewoners die in het pand vastzaten, konden worden bevrijd. De verdachte, een 36-jarige man, heeft zich uiteindelijk overgegeven.

Abonneer je GRATIS…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.