Latest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Hevige gevechten Libië: krijgsheer roept op tot veroveren hoofdstad – RTL NIEUWS” video below:


De VN maakt zich zorgen om de dreigende situatie in Libië. Krijgsheer Kalifah Haftar heeft opgeroepen om de hoofdstad Tripoli te …..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.