Newest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Honderdduizenden demonstranten eisen vertrek leider Hongkong – RTL NIEUWS” video below:


Gekleed in het zwart gingen vandaag weer honderdduizenden mensen de straat op om het aftreden van regeringsleider Carrie Lam te eisen. Inwoners demonstreren al dagen omdat ze bang zijn dat ze straks door een nieuwe wet kunnen worden uitgeleverd aan China.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.