Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Nabestaande geschokt door moordaanklacht MH17 – RTL NIEUWS” video below:


Robbert van Heiningen, nabestaande van MH17 vindt de nieuwe informatie schokkend. “Je hoopte dat het niet doelbewust was. De nieuwe informatie laat zien dat dat wel zo is.”

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.