Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Vrouw gered uit puin na zware aardbeving China – RTL NIEUWS” video below:


In het zuidwesten van China zijn tientallen gewonden en enkele doden gevallen bij een zware aardbeving. De beving had een kracht van 6.0 op de schaal van Richter. De provincie Sechuan wordt vaker getroffen door bevingen. In 2008 vielen 90.000 doden bij een zware aardbeving.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.