Newest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “5 jaar na annexatie van de Krim: Rusland nog steeds op oorlogspad – RTL NIEUWS” video below:


Precies vijf jaar geleden annexeerde Rusland het Oekraïense schiereiland de Krim. Dit leidde tot een militaire strijd tussen Rusland en Oekraine. Tot op de dag van vandaag wordt er gevochten aan de frontlinies in Oost-Oekraïne.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.