Latest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Britten verdeeld na wegstemmen brexitplan: "We moeten vertrouwen hebben in ons land" – RTL NIEUWS” video below:


Het Brexitplan van premier May is met een grote meerderheid weggestemd in het Britse parlement. Veel Britten zijn blij, maar de …..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.