Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Meer migranten wagen oversteek Kanaal: 'na brexit misschien te moeilijk' – RTL NIEUWS” video below:


Meer migranten, vooral Iraniërs, proberen via Calais het Kanaal over te steken naar Groot-Brittannië. Het gaat om honderden mensen in de afgelopen maanden. De brexit speelt daarbij mee: sommige migranten zijn bang dat het daarna te moeilijk wordt om de grens over te komen.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.