Latest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Tusk: 'Hoe ziet de hel eruit voor brexiteers zonder plan?' – RTL NIEUWS” video below:


De tijd van diplomatieke taal en fluwelen handschoentjes is helemaal voorbij voor Donald Tusk, de voorzitter van de Europese Raad. In een persconferentie haalt hij ongenadig hard uit naar het brexitkamp. Europa-verslaggever Fons Lambie: “Dit wordt ongetwijfeld in Londen gezien als een gigantische provocatie”.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.