Newest video updates aboutjim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Have a look at this “LIVE: Persconferentie Formule 1 naar Zandvoort” video below:


In mei 2020 vindt de Formule 1 weer plaats op het circuit van Zandvoort tijdens de Grand Prix van Nederland. Dat heeft F1-eigenaar Formula One Management (FOM) bekendgemaakt in Zandvoort. Je koan de persconferentie hier terugkijken. Er is een contract voor drie jaar afgesloten met het Nederlandse circuit. De exacte datum volgt later. Chase Carey, de baas van commerciële rechtenhouder Liberty…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.