Newest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “MH17-slachtoffer Cor werd wereldnieuws door Facebook” video below:


Vlak voordat hij aan boord van vlucht MH17 ging, grapte hij op Facebook: ‘Mocht hij verdwijnen, zo ziet hij d’r uit…’ Cor kwam samen met zijn vriendin Neeltje drie jaar geleden om bij de ramp. “Cor zocht altijd de grens van het melige op”, zegt zijn vriend Pascal Voorn.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.