Latest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Oekraïners vrezen oorlog met Rusland: krijgswet van kracht – RTL NIEUWS” video below:


In Oekraïne is de krijgswet van kracht. Dat is een soort noodtoestand, waarbij het leger meer te zeggen krijgt en er andere wetten gelden dan normaal. President Porosjenko vindt dat nodig omdat hij bang is voor een oorlog met Rusland. De spanningen zijn flink opgelopen nadat Rusland afgelopen weekend drie schepen van Oekraïne in beslag nam. Inwoners van Oekraïne maken zich grote…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.