Latest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Spaanse politie arresteert Nederlandse ‘heroïnekoning’ – RTL NIEUWS” video below:


Sadullah U. was leverancier van een drugssmokkelaarsnetwerk dat door de Spaanse politie werd opgerold. Spaanse media noemen hem onder meer ‘de koning van de heroïne’. Hij wordt gezien als een van de grootste heroïnehandelaars in Europa.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.