Newest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Tekort aan gas maakt cremeren onmogelijk in Venezuela – RTL NIEUWS” video below:


De toenemende armoede in Venezuela zorgt voor steeds schrijnender situaties. Het wordt namelijk moelijker om de doden te cremeren. Veel crematoria kunnen niet aan gas komen, waardoor een crematie voor veel Venezolanen geen optie meer is. Ja-djaira verloor haar man. Vanwege een opeenstapeling van problemen kon zij haar man niet laten cremeren.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.