Newest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Treinkaper De Punt: 'Ik wil de waarheid'” video below:


Twee mariniers die betrokken waren bij de bevrijding van de gekaapte trein bij De Punt, zijn vandaag gehoord voor de rechtbank in Den Haag. Ze zijn de eersten die gehoord worden in de zaak die is aangespannen door nabestaanden van twee Molukse kapers. Eerder spraken wij met een van de kapers…(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.