Newest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Zo bespioneert de Chinese overheid haar burgers – RTL NIEUWS” video below:


De Chinese overheid weet precies wie met een elektrische auto waar rijdt. De overheid kijkt mee met de data die over elektrische auto’s verzameld wordt. Van kilometerstand tot snelheid, alles kunnen ze zien. En het is lang niet het enige vorobeeld van spionagepraktijken door de overheid.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.