Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Zwarte zaterdagen drukker dan normaal” video below:


Dit weekend wordt de eerste zwarte zaterdag verwacht op Europese snelwegen. Die zwarte zaterdagen zouden dit jaar nog zwarter kunnen zijn dan andere jaren. De ANWB houdt rekening met grote drukte op de snelwegen naar het zuiden. Vermoed wordt dat mede vanwege de drukte op Schiphol meer mensen ervoor kiezen om met de auto op vakantie te gaan. Mocht je op zo’n zwarte zaterdag willen vertrekken,…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.