Latest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Bijna-botsingen tussen parachutisten en vliegtuigen , dat komt zo – RTL NIEUWS” video below:


Het zijn levensgevaarlijke incidenten en ze komen dit jaar veel vaker voor dan andere jaren: parachutisten die rakelings langs vliegtuigen scheren. Alleen dit jaar vonden er tien van dit soort bijna-botsingen plaats. Maar hoe kan dat eigenlijk?

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.