Newest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Georgische presidentskandidaat deelt joints uit en wordt gearresteerd – RTL NIEUWS” video below:


Een opmerkelijke arrestatie in Georgië. Er zijn binnenkort verkiezingen en de legalisering van wiet is daarbij een belangrijk thema. Het verspreiden daarvan is nu nog streng verboden. Maar daar heeft presidentskandidaat Japaridze tijdens zijn campagne maling aan.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.