Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Jelani heeft de vetste baan op de EK atletiek” video below:


Bij de EK atletiek werken een heleboel mensen achter de schermen, maar één iemand heeft een wel heel stoere rol. Jelani van 14 jaar haalt speren, discussen en kogels op voor de atleten.

Ontvang de laatste nieuwsvideo’s.
Abonneer je op het NOS Jeugdjournaal-kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal:
Site:
Instagram:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.