Latest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Wie zit er achter die irritante seks-comments op Instagram? | UITGEZOCHT #15” video below:


Zie jij weleens van die irritante reacties op Instagram? zoals ‘Mijn kleren zijn weg, help me ze te zoeken?’ šŸ¤” Veel populaire YouTubers en Instagrammers hebben er last van. Bijvoorbeeld Hanwe, Boaz, Marije Zuurveld en Senna. En ook op het Jeugdjournaal komen we ze tegen. Die proberen we meteen weg te halen, maar de mensen achter die nep-accounts verzinnen allerlei slimme trucjes om toch te…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.