Newest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Victoria (12) vluchtte met haar moeder en hond uit Oekraïne” video below:


Victoria van 12 is net uit Oekraïne gekomen met haar moeder en haar hond Dosia. Ze zijn nu in Polen, dat naast Oekraïne ligt. Want in hun land is het oorlog. Verslaggever Noortje kwam Victoria tegen en praat met haar. Victoria is gevlucht. En ze zijn lang niet de enige. De afgelopen dagen zijn al 500.000 mensen Oekraïne ontvlucht, zegt de vluchtelingenorganisatie UNHCR. Ze komen met de…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.