Latest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “YouTuber Nikki Lilly wint speciale prijs” video below:


YouTuber Nikki Lilly van 15 uit Londen heeft een BAFTA-kinderprijs gewonnen. In haar video’s vertelt Nikki over haar AVM. Door die aandoening is er iets mis met haar bloedvaten.
Kanaal van Nikki Lilly:

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.