Latest video updates related tojim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Check out this “LIVE: F1-fans klaar voor race in Zandvoort” video below:


Het is eindelijk zover: vanmiddag om 15:00 start Max Verstappen vanaf poleposition in de Grand Prix Zandvoort. Onze verslaggever Simone Tukker is erbij en gaat in gesprek met fans.

#Formule1 #grandprix #zandvoort

—————————————————————————————————————

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Via onze…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.