Newest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Dit is de nieuwe koning van het Verenigd Koninkrijk: Charles III” video below:


Na het overlijden van de Britse koningin Elizabeth is haar oudste zoon Charles meteen koning geworden. Koning Charles de Derde heet hij nu officieel en dat schrijf je zo: Koning Charles III.

Charles is 73 jaar. Zijn vrouw Camilla wordt koningin-gemalin. Dat is een deftig woord dat eigenlijk ‘vrouw van de koning’ betekent. Charles heeft twee zoons: William en Harry. Als Charles overlijdt, zal…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.