Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Honderden tips over verblijfplaats Jos Brech: ‘Nieuws in vijf talen verspreid’ – RTL NIEUWS” video below:


Er blijven voortdurend tips binnenkomen bij de politie over de vermiste Jos Brech. Gisteren maakten politie en justitie bekend dat de 55-jarige man verdachte is in de zaak. Het was zijn DNA dat is aangetroffen op de kleding van Nicky Verstappen.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.