Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Rusland wil eigen hooligans niet op WK – RTL NIEUWS” video below:


In Marseille was het tijdens het EK in 2016 nog een heuse veldslag tussen Russische- en Engelse hooligans. Sommige Russen kwamen speciaal naar Marseille om te vechten. Dat zal dit jaar tijdens het WK in Rusland wel anders zijn. De hooligans worden scherp in de gaten gehouden.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.