Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Alle passagiers neergestort vliegtuig Mexico hebben crash overleefd – RTL NIEUWS” video below:


In Mexico is een vliegtuig met 103 mensen aan boord gecrasht. Het toestel van Aeroméxico was onderweg naar Mexico-stad, maar stortte kort na het opstijgen neer in een weiland. Alle inzittenden hebben de crash overleefd.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.