Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “President Venezuela schrikt van vermeende aanslag – RTL NIEUWS” video below:


Tijdens een militaire parade voor de onafhankelijksheiddag van Venezuela is er een explosie te horen, zeven soldaten raken gewond. Volgens het Venezolaanse regime hebben mensen met extreemrechtste sympathieën een aanslag gepleegd op president Maduro. Andere bronnen trekken die conclusie in twijfel.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.