Newest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Spanning op de NAVO-top, heeft Trump gelijk, moet Europa dokken? – RTL NIEUWS” video below:


De Amerikaanse president Trump is op de NAVO-top in Brussel met een duidelijke boodschap: Europa moet meer betalen voor de militaire vriendschap, het liefst met terugwerkende kracht. Maar klopt zijn interpretatie van de afspraken wel?

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.