Newest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Dit enorme leed richtte terreurorganisatie ETA aan – RTL NIEUWS” video below:


Terreurorganisatie ETA hief zichzelf vandaag op. Een historische dag, maar het leed dat de Baskische afscheidingsbeweging veroorzaakte zal nog heel lang worden gevoeld. Door Maixabel bijvoorbeeld. Haar man werd vermoord. Ex-lid Jon heeft juist nergens spijt van.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.