Latest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Waarom Israël en Palestijnen elkaar doden voor Jeruzalem – RTL NIEUWS” video below:


Het is de dodelijkste dag op de Gazastrook in jaren. Er vielen zeker veertig doden en 1600 gewonden. Tienduizenden Palestijnen protesteren en Israel grijpt hard in. Heet hangijzer in het conflict is Jeruzalem. Dit is waarom.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.