Latest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Dit is de nieuwe president van Zimbabwe: Emmerson Mnangagwa – RTL Nieuws” video below:


Emmerson Mnangagwa is in het nationale stadion van Zimbabwe geïnstalleerd als nieuwe president van het land. Hij volgt Robert Mugabe op, die 37 jaar lang aan de macht was.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.