Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Ophef na retweet Nederlands filmpje door Trump – RTL NIEUWS” video below:


De tweets van Donald Trump maken altijd veel los. Maar ineens werd ons land erbij betrokken. De Amerikaanse president stuurde een video door, die gefilmd was in Monnickendam. In het bijschrift zou het gaan om een moslimmigrant, alleen die informatie klopt niet. De reacties zijn fel.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.