Latest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Ri Chun-hee is hét gezicht van de Noord-Koreaanse staatstelevisie – RTL NIEUWS” video below:


Zoals alle belangrijke gebeurtenissen in Noord-Korea, werd de kernproef van gisteren bekendgemaakt door de in roze geklede presentatrice van de staatstelevisie: Ri Chun-hee. Sinds de jaren zeventig is ze hét gezicht van het Noord-Koreaanse regime.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.