Newest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Van wet tot covfefe: dit is waarom Trump liegt – # – RTL NIEUWS” video below:


Elke politicus, van president tot gemeenteraadslid, draait dat het hem of haar een lieve lust is. Trump is geen uitzondering – en dat lijkt over te slaan op zijn kabinet en medewerkers.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.