Latest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “TrumpUpdate: Trump verder met Democraten? – RTL NIEUWS” video below:


Wat gaat president Trump doen na de verpletterende nederlaag voor zijn zorgplan? Volgens correspondent Erik Mouthaan zou hij voor een aantal nieuwe plannen zo maar op zoek kunnen gaan naar gedoogsteun bij de Democraten.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.