Newest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Man overleeft 36 dagen in jungle na vliegtuigongeluk” video below:


Een bijzonder verhaal uit Brazilië. Eind januari stortte piloot Antonio Sena met zijn vliegtuig neer in de jungle. Hij raakte niet gewond, maar kwam op een plek terecht waar allerlei gevaarlijke dieren leven. Meer dan vijf weken at hij planten en kleine dieren om te overleven. #wow #jeugdjournaal #brazilïe #crash #jungle

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.